"We zijn opnieuw leider"

TWEEDE PROVINCIALE C

Zondag kwam Kester-Gooik in Meise niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Toch deed de ploeg goede zaken. Door het verlies van Pamel en de inactiviteit van RSD Jette staan de Gooikenaren opnieuw alleen aan de leiding.

Pieter Verbeke - Kester-Gooik

Doelman Pieter Verbeke kon leven met de puntendeling. "Ik denk niet dat we een slechte wedstrijd hebben gespeeld. Alleen in de afwerking liep het mis. Voor mezelf ben ik blij dat ik de nul kon houden. Het was een evenwichtige partij. Na een goede start kenden we een dipje, Daarna herpakten we ons terug. Ik denk dat 0-0 een logisch resultaat was in een match die uiteindelijk alle kanten kon uitgaan."


Pieter Verbeke maakt de rekening. "We zijn opnieuw leider, hoewel dat altijd relatief is. Pamel hebben we even afgeschud, maar RSD Jette heeft een wedstrijd minder gespeeld. Zij kunnen ons passeren. Ik vond Jette trouwens de beste ploeg die we in de heenronde zijn tegengekomen. Zwakke plekken waren er nauwelijks en met Ben Kassem hebben ze een sterke spits in huis. Wij treffen met BX Brussels volgend weekend die andere topploeg uit de hoofdstad. Hopelijk houden we die leidersplaats nog even vast."