Winnaars vijftiende clubkampioenschap vissen in Het Windmoleke bekend

Dit zijn de viskampioenen.
VDT Dit zijn de viskampioenen.
Joël Gielis is de winnaar van het clubkampioenschap vissen 2019 in de visvijver Het Windmoleke. Hij mocht dan ook de titel en beker in ontvangst nemen bij Gikke en Wendi in Attenrode-Wever.

Tim Stok behaalde de tweede plaats en Benny Dehert de derde plaats van het jaarlijks kampioenschap. De troostprijstrofee of de rode lantaarn ging naar François Van Der Auwera, die op de laatste plaats in het eindklassement belandde. 

De vissers kunnen aan twaalf wedstrijden deelnemen tussen april en begin september, telkens om de veertien dagen op vrijdagavond. De beste acht resultaten tellen voor de definitieve uitslag. “Dat maakt dat vooral tegen het einde van het kampioenschap nog veel kan veranderen in het klassement en ondanks de nummer één al even vastlag, was de top vijf tot de laatste wedstrijd onbeslist”, klinkt het. “Er waren dit seizoen 17 deelnemers waarvan 15 de eindstreep behaalden.”

“De deelnemers vormen een aangename sportieve bende, die telkens het kampioenschap tot een goed einde brengen”, zeggen Gikke en Wendy. “Geen onbelangrijk detail: tijdens de wedstrijden wisten de vissers samen maar meer dan 1.500 kilogram vis boven te halen.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.