Raad van bestuur AGB is geïnstalleerd

Nieuwe raad van bestuur AGB is een feit.
Bollen Nieuwe raad van bestuur AGB is een feit.

Gisteren werd de nieuwe raad van bestuur van het autonoom gemeentebedrijf AGB Glabbeek geïnstalleerd op het gemeentehuis. De Dorpspartijbestuursmeerderheid heeft hierin zes van de acht mandatarissen: Peter Reekmans, Wim Uytterhoeven, Fien Goemans, Steven Verjans, Cindy Huybrechts en Ronny Laermans. De oppositie levert twee vertegenwoordigers. Als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur werd burgemeester Peter Reekmans aangesteld en Wim Uytterhoeven is de nieuwe ondervoorzitter.

Het directiecomité is samengesteld uit de vijf Dorpspartijleden van het college van burgemeester en schepenen, aangevuld met Johnny Reweghs (sp.a) die de nieuwe voorzitter van het directiecomité is en het dagelijks bestuur van het AGB Glabbeek waarneemt. Hans Hendrickx is als schepen bevoegd voor het toezicht op het autonoom gemeentebedrijf.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.