Nieuw kantoor Watering Het Velpedal is geopend

De opening van het nieuwe kantoor van Het Velpedal werd druk bijgewoond.
bollen De opening van het nieuwe kantoor van Het Velpedal werd druk bijgewoond.
Het  nieuw kantoor van Watering Het Velpedal in het centrum van Glabbeek werd zopas geopend. De watering was jarenlang gehuisvest in het oud gemeentehuis van Bunsbeek en verhuisde onlangs naar een nieuwbouw naast GC De Roos op de site van het gemeentehuis langs de Grotestraat in Glabbeek. 

“Het oud gemeentehuis van Bunsbeek was volledig versleten waardoor een verhuis naar een nieuwe locatie zich opdrong”, stelt burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij). “Momenteel staat het oud gemeentehuis te koop en door deze opbrengsten te investeren in de afbraak van de oude garages aan het gemeentehuis, die ook al jaren leeg stonden, in een duurzame nieuwbouw voor de watering, deden we als gemeentebestuur een slimme investering in het moderniseren van ons gemeentelijk patrimonium.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.