Exclusief voor abonnees

Na dood van man en vader runnen kleuterjuf Catherine en dochters Ines en Margo vleesveebedrijf: “We zetten passie van Marc verder”

De drie dames combineren het vleesveebedrijf met de speelboerderij.
Vanessa Dekeyzer De drie dames combineren het vleesveebedrijf met de speelboerderij.
Glabbeek Proeft zet op zaterdag 31 augustus het kwaliteitsvol Belgisch witblauw rundvlees in de kijker. Dat wordt met veel vrouwelijke liefde gekweekt in de Nieuwstraat. Catherine runt samen met haar twee dochters het vleesveebedrijf van haar overleden man Marc. “We zetten de passie van Marc met liefde verder.”

Catherine Rigot (52), Marc Theunis, Ines (24) en Margo (21) vormden samen een mooi gezin. Marc runde samen met zijn broer Jan een vleesveebedrijf en Catherine combineerde haar job als kleuterjuf met het huishouden. Samen zorgden ze voor hun twee meisjes. Maar plots liep het mis: Marc kreeg kanker. “Aanvankelijk dachten we allemaal nog dat het wel goed zou komen. Maar misschien waren we blind. In 2017 besloot ik om loopbaanonderbreking op te nemen en probeerden we Marc te helpen waar nodig, naast de opstart van Speelboerderij RAVOT.”

Je hebt 29% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kristof Engelen

    Proficiat