Meerderheid werkt nog stevige agenda af voor zomervakantie

In het gemeentehuis van Glabbeek is er woensdagavond gemeenteraad.
Bollen In het gemeentehuis van Glabbeek is er woensdagavond gemeenteraad.
De meerderheidsfractie Dorpspartij-sp.a is nog niet in vakantiemodus. Zo werd een eerste lezing gedaan van het meerjarenplan 2020-2025 van het OCMW- en gemeentebestuur. 

De openbare werken in maar liefst 23 straten in Glabbeek en de renovatie van gemeentelijke gebouwen zijn prioritair in het meerjarenplan. Er werd een budgetcontrole gedaan voor het lopende werkjaar, zodat de gemeentefinanciën onder controle blijven. 

“En er werd beslist om een nieuwe tractor en maaier aan te kopen voor de dienst openbare werken”, zegt burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij). “Nog op de agenda stonden het verloop van de renovatie van het gemeentelijk domein aan de Steenbergestraat, de oprichting van een gemeentelijke werkgroep die het MOS-project in de drie scholen van Glabbeek zal ondersteunen en de voorbereiding van de OCMW- en gemeenteraad van vanavond.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.