Iemand z'n kunstgebit kwijt? Politie doet opmerkelijke oproep op Facebook

Politie Hageland plaatste dit bericht op hun Facebookpagina
Bollen Politie Hageland plaatste dit bericht op hun Facebookpagina

De politie Hageland plaatste deze namiddag wel een opmerkelijk opsporingsbericht op hun Facebookpagina.  “Vals gebit zoekt eigenaar” staat er te lezen mét een bijhorende foto van het item. Het kunstgebit werd gevonden op de Kasseiweg in Glabbeek. Of de eigenaar zich letterlijk heeft stukgebeten op de kasseistrook is nog niet gekend. De rechtmatige eigenaar kan het komen ophalen in het wijkkantoor van Glabbeek. Het bericht werd intussen al vele malen gedeeld, toch is de eigenaar nog steeds spoorloos.

Politie Hageland zoekt de eigenaar van dit kunstgebit
Bollen Politie Hageland zoekt de eigenaar van dit kunstgebit4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frank Joos

  Ik heb juist nieuwe tanden nodig !!!!

 • Vincent Van de Velde

  Een vals gebit kost geld ... logisch dat de politie dit meld !!!

 • Marc Geerts

  Hoe kan de politie weten wanneer een persoon zich aanbied en zegt dat het zijn of haar gebit is ? Hoe gaat die persoon dat bewijzen....publiceer dit en laat ons de reacties afwachten.....wordt vervolgt....

 • DIRK VAN DESSEL

  Mag ik het eens passen aub ?