Glabbeek start met verbouwing van loods voor dienst openbare werken

De werken aan de loods zijn gestart.
bollen De werken aan de loods zijn gestart.
Zopas ging de verbouwing van een oude legerloods op het gemeentelijk domein aan de Steenbergestraat tot een nieuwe loods voor de dienst openbare werken van start. Kostenplaatje bedraagt 400.000 euro. 

“Het oude dak met asbest werd intussen al volledig verwijderd en er komt een nieuw dak op de loods. Ook de toegangspoorten en het buitenschrijnwerk worden vernieuwd, net als de binnenzijde”, zegt schepen van Openbare Werken Kris Vanwinkelen (Dorpspartij).  

Intussen werden alle loodsen op het gemeentelijk domein volledig asbestvrij gemaakt en krijgen deze allemaal een nieuwe bestemming.  “In één loods opent binnen twee weken de nieuwe evenementenhal Hangaar 44 zijn deuren en in de andere gerenoveerde loodsen krijgt de dienst openbare werken een nieuwe huisvesting. Er komt een ruimere opslagloods voor de verenigingen, het verkeerspark van de politie blijft op het domein gehuisvest en één loods blijven we verhuren aan de stad Leuven”, aldus burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij). 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.