Gin 3380 krijgt twee varianten met appel en peer

De Gin 3380 zal in twee varianten te koop zijn vanaf eind april.
Bollen De Gin 3380 zal in twee varianten te koop zijn vanaf eind april.

Burgemeester Peter Reekmans en schepen Hans Hendrickx (beiden Dorpspartij) gingen samen met Ann-Michelle Suttels van de firma Touch de laatste smaaktest doen bij de firma Sterkstokers in Hoogstraten, die de Gin 3380 zal produceren. 

“Er komen twee Gins 3380 op de markt: een kruidige met peer voor de mannen en een zachtere met appel voor de vrouwen”, kondigt schepen Hendrikx aan. “Wij kozen er bewust voor om ons streekproduct bij uitstek appelen en peren te verwerken in onze eigen Gin 3380. De firma Touch uit Glabbeek neemt vanaf eind april de verdeling van het drankje  voor haar rekening. De verkoopprijs bedraagt 40 euro per fles. Op alle officiële recepties van de gemeente zal uiteraard onze eigen Gin 3380 geschonken worden.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.