Fien Goemans (18) jongste mandataris ooit

Fien Goemans.
Bollen Fien Goemans.
Fien Goemans (18) van de Dorpspartij-Jongeren wordt als nieuw lid van de raad van bestuur van het autonoom gemeentebedrijf de jongste mandataris ooit in Glabbeek.

Het bestuur van de Dorpspartij trekt met de keuze voor Fien resoluut de kaart van de verjonging, en heeft haar intussen ook al aangeduid als nieuw lid van de raad van bestuur van het AGB. De keuze voor Fien hangt nauw samen met haar studies architectuur, maar kwam er ook omdat ze in het verleden al op jonge leeftijd bewezen heeft dat ze succesvolle jongerenevenementen kan organiseren.

Het AGB Glabbeek beheert heel wat gemeentelijke gebouwen, zoals de sporthal, de Mispel, GC De Roos, evenementenhal Hangaar 44 en het gemeentelijk domein langs de Steenbergestraat. In de komende jaren wordt het AGB Glabbeek met de exploitatie van de evenementenhal, het asbestvrij maken van gemeentelijk domein en de komst van de nieuwe gezondheidscampus een belangrijk gemeentelijk bestuursorgaan.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.