Cultuurschepen Tom Struys maakt kunstwerk voor het goede doel

Schepen Struys werkt naarstig verder aan het doek
bollen Schepen Struys werkt naarstig verder aan het doek
Op zondag 22 december vindt de jaarlijkse dorpsactie ten voordele van het goede doel van de Dorpspartij plaats. Voor het tweede jaar op rij organiseren de burgemeester, schepenen en gemeenteraadsleden een kerstconcert voor het goede doel. Hierop zal het doek van schepen Tom Struys verkocht worden aan de hoogst biedende.

Cultuurschepen Tom Struys (Dorpspartij) maakt in zijn vrije tijd regelmatig moderne schilderwerken. Momenteel werkt hij aan een nieuw kunstwerk waarop je tijdens het kerstconcert in de kerk van Bunsbeek een bod kan doen aan notaris Kathleen Denruyter uit Glabbeek. Vorig jaar werd er een schilderij met de burgemeesterssjerp van Peter Reekmans door Pim Smit gemaakt. Dat ging weg aan 2.000 euro. 

Samana

Het concert wordt dit jaar muzikaal omkaderd door de Festival Brassband, de Koninklijke Harmonie Crescendo Glabbeek en de doedelzakband The Wallace Pipe Band. De opbrengst gaat integraal naar de lokale ziekenzorgkernen van Samana. Gemeenteraadslid Yvette Sterkendries (Dorpspartij) is dit jaar de meter van de dorpsactie. Kaarten voor het concert kunnen besteld worden via info@dorpspartij.be en kosten 8 euro. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.