Café Vidange start met ‘Vidange Delivery’

Bram met een levering die klaar staat.
VDT Bram met een levering die klaar staat.
Ook Café Vidange moest noodgedwongen de deuren sluiten. “Maar wie ons ondertussen kent, weet dat wij niet bij de pakken blijven zitten als er een onverwachte gebeurtenis is. En zo riepen wij ‘Vidange Delivery’ in het leven”, zeggen Lien Vleminckx en Bram Hafkamp. 

“Via deze dienst willen wij onze klanten de mogelijkheid geven om onze biologische drankjes te kopen om thuis te nuttigen. Deze zijn immers heel gezond, maar amper terug te vinden in de gewone supermarkten”, gaat het koppel verder.

Via de website kan je het aanbod sapjes, limonades, bieren en wijn vinden die je kan bestellen om thuis te nuttigen. “Stuur een mailtje naar vidangedelivery@gmail.com en dan spreken we af wanneer je bestelling geleverd of afgehaald kan worden”, zeggen Lien en Bram. “Natuurlijk respecteren wij de hygiënemaatregelen tijdens de afhaling of levering. Betalen kan via Payconic of de bancontact App. En als bedankje voor de bestelling krijg je bij een bestelling van twaalf drankjes of meer een kleine attentie van ons.”

Het leven van de Vlaming nam door de coronacrisis een onverwachte en ontzettend grote wending. Wij brengen die in beeld. Bekijk hier alle foto’s.