Woningen in Tempelierstraat gaan tegen de vlakte en dat brengt tijdelijk lichte verkeershinder met zich mee

Koen Moreau
In de week van 28 oktober worden de woningen in de Tempelierstraat 21–23 gesloopt. Om deze werken veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren, worden er een aantal verkeersbeperkende maatregelen opgelegd. 

Een werfzone wordt afgepaald ter hoogte van de te slopen woningen. De helft van de weg wordt ingenomen voor de plaatsing van kranen en werfwagens. Ter hoogte van deze werfzone is er een beperkte doorgang. Er geldt een voorrangsregeling voor het verkeer komende uit de richting van de Nieuwpoortsesteenweg. Een parkeerverbod wordt ingesteld voor het weggedeelte vanaf de woning met nummer 32 tot aan de Koolaerdstraat, aan de zijde van de pare huisnummers. De werkzaamheden zullen vermoedelijk starten op 28 oktober en voltooid zijn tegen uiterlijk 31 oktober. Uiteraard moet er rekening worden gehouden met de weersomstandigheden. Hierdoor is het mogelijk dat de werkzaamheden iets worden uitgesteld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.