Ondanks de regen heel wat ambiance tijdens Gistel Zingt

Er was heel wat sfeer tijdens de jaarlijkse afspraak op Gistel Zingt
Benny Proot Er was heel wat sfeer tijdens de jaarlijkse afspraak op Gistel Zingt
Naar jaarlijkse traditie was er opnieuw Gistel Zingt op de markt van Gistel. Ondanks de regen kwamen een pak mensen af om samen te zingen en te genieten van de sfeer.

Er verzamelde woensdagavond een pak volk op de markt van Gistel om samen de longen uit het lijf te zingen op klassiekers zoals Abba’s Dancing Queen. Er werd gestart met meezingertjes terwijl de teksten geprojecteerd werden op een gigantisch led-scherm. Na het zangfeest was er nog een ‘swingende’ afterparty. De opbrengst van de avond gaat naar de Gistelse jeugdverenigingen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jurgen Maene

    Ach Chris, het is ook nooit goed hé voor de jeugd. Doen ze niks is het niet goed, organiseren ze dan iets dan is het ook niet goed. Een klein beetje verdraagzaamheid zou al veel miserie oplossen.

  • Chris Gielis

    Echt overdreven tot in de nacht zo luid dat ik de bassen voelde trillen tot bij mij thuis en overdreven dat meezingen en roepen. Ne mens kon niet rustig slapen. Vind da schandalig dat de gemeente toestemming geeft om zo laat zoveel decibels te produceren