Mugheli geland voor man die onwel wordt op parking Okay

De helikopter van de MUG landde dinsdag kort na de middag op het plein bij het Administratief Centrum in de Heyvaertlaan.
Bart Boterman De helikopter van de MUG landde dinsdag kort na de middag op het plein bij het Administratief Centrum in de Heyvaertlaan.
De mughelikopter is dinsdag rond 13.30 uur geland op het plein naast de Heyvaertlaan in Gistel. Een 31-jarige man kreeg hartproblemen in zijn voertuig op de parking van de Okay.

De man belde zelf de hulpdiensten en de ziekenwagen spoedde zich naar de parking van de supermarkt. Ook de heli was vertrokken vanuit het AZ Sint-Jan in Brugge. De ambulanciers besloten de man van de parking van de Okay over te brengen naar de Heyvaertlaan, waar de heli makkelijk kan landen op de voorziene landingsplaats. Enkele minuten later kwam de heli aan en namen de urgentieartsen de interventie over. Het slachtoffer, een Gistelnaar, werd kort daarna met de helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.