Motorrijder komt om het leven na zware crash tegen duiker in Zevekote

De motor is tegen een duiker gebotst.
Bart Boterman De motor is tegen een duiker gebotst.
Een motorrijder is vrijdag rond 17.45 uur om het leven gekomen bij een ongeval in Zevekote bij Gistel. Voor het slachtoffer, een 50-jarige man uit Diksmuide, kon geen hulp meer baten ondanks meerdere reanimatiepogingen.

De motorrijder reed in de Zevekotestraat richting Sint-Pieters-Kapelle en ging uit de bocht. Hij kwam terecht tegen een duiker. De motard werd weggekatapulteerd in een akker en de motor bleef verhakkeld achter in de sloot. 

De hulpdiensten, waaronder de mugheli, werden onmiddellijk opgeroepen door voorbijrijdende autobestuurders, maar alle hulp kwam te laat. De man was op slag dood. 

Annemie Wittesaele, woordvoerster van de lokale politie Kouter, laat weten dat er geen verkeersdeskundige is aangesteld. De omstandigheden van het ongeval zijn immers duidelijk en er waren geen andere voertuigen of weggebruikers betrokken.

Er komt geen verkeersdeskundige ter plaatse, aangezien de omstandigheden duidelijk zijn.
Bart Boterman Er komt geen verkeersdeskundige ter plaatse, aangezien de omstandigheden duidelijk zijn.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leslie van windekens

  Slaap zacht mijn lieve kleine broer.... Ik zie u graag... Voor altijd.

 • Dirk Bogaert

  In het artikel staat dat er geen verkeersdeskundige werd aangesteld en plots komt Lilly Daems op de proppen.Hou je (respectloze) mening voor jezelf. Sterkte aan de familie.

 • Albert De Vries

  Veel sterkte aan de familie. Wat zo'n verkeerd geparkeerde duiker kan veroorzaken...

 • Lilly Daems

  Ik durf wedden dat hij maar 50 km per uur reed ! Motorrijders zijn héél voorzichtig . Waarschijnlijk door een automobilist de weg afgesneden ?