Midden juni opent kampeerautoterrein in Vaartstraat, gemeenteraad keurt reglement goed

Het kampeerterrein in de Vaartstraat telt acht parkeerplaatsen voor mobilhomes
TVA Het kampeerterrein in de Vaartstraat telt acht parkeerplaatsen voor mobilhomes
Volgende maand opent het terrein voor kampeerwagens in de Vaartstraat, ter hoogte van het jeugddorp en de Groene Dreef. Om er 24 uur te parkeren, tel je 14 euro neer.

Het gebruiksreglement werd door de gemeenteraad goedgekeurd. In totaal zijn er acht parkeerplekken voor motorhomes. “In die 14 euro zijn elektriciteit en wifi inbegrepen”, zegt schepen Ann Bentein (Open Vld). “Kampeerders betalen 1 euro extra om water te kunnen aftappen. Op de site kan afvalwater ook correct geloosd worden.” Kampeerauto’s mogen ook een luifel plaatsen. Het gebruik van open vuren of (gas)barbecues is niet toegelaten - iets wat oppositiepartij CD&V betreurt. “Maar dit kunnen we in een latere fase nog herbekijken”, aldus Bentein. Er komt ook een infobord met wisselende informatie over de stad en streek. Het kampeerterrein kwam tot stand met de steun van de provincie West-Vlaanderen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.