Landelijke Gilden plaatst rustbank in Stampaerthoekweg

De besturen van vzw De Stampaert en De Landelijke Gilden, bij het nieuwe bankje in de Stampaerthoekweg.
Bart Boterman De besturen van vzw De Stampaert en De Landelijke Gilden, bij het nieuwe bankje in de Stampaerthoekweg.
De Gistelse afdeling van De Landelijke Gilden heeft een rustbank geplaatst in de Stampaerthoekweg, als geschenk aan vzw De Stampaert.

VZW De Stampaert is de Gistelse afdeling van de Sint-Vincentiusvereniging, een katholieke organisatie die hulp biedt aan mensen die om welke reden dan ook een duwtje in rug nodig hebben. Het bankje bevindt zich ter hoogte van nummer 34, waar de hulporganisatie huist. “De plaats werd gekozen na een uitvoerige bevraging. De locatie oogt vriendelijk en hopelijk wordt het een rustpunt voor vele wandelaars” zegt voorzitter van de Landelijke Gilden, Dirk Devreese.

Namens De Stampaert bedankte voorzitter Piet Dekoker voor het mooie gebaar van de Landelijke Gilden en voegde er aan toe: “De bank zal een warme zitplaats worden. Niet alleen voor ons en voor de passanten, maar ook voor de vele mensen die door onze vereniging geholpen worden.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.