Gezinsbond palmt Zomerloos in voor 37ste tweedehandsbeurs

Op zaterdag 9 februari van 13 tot 16.30 uur gaat voor de 37ste keer in zaal Zomerloos de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond door.
Gistel sportcentrum zomerloos zwembad
Benny Proot Gistel sportcentrum zomerloos zwembad

“Vele jonge gezinnen maar ook de ouders en grootouders komen graag een kijkje nemen naar de 100 standen op deze beurs. Er zijn zeker batjes te doen”, laat de organisatie optekenen. “In de cafetaria van de beurs kan je ook terecht voor lekkere ter plaatse gebakken pannenkoeken.” De beurs is pas in februari, maar nu al kan je een standplaats reserveren. Leden van de Gezinsbond Gistel kunnen met voorrang inschrijven tot 31 december. Andere leden en niet-leden kunnen inschrijven vanaf 2 januari. Je kan je naam, adres en eventueel lidnummer doormailen naar johan.vanbelleghem2@telenet.be. Leden van de Gezinsbond betalen 10 euro voor een stand, niet-leden betalen 20 euro. Alle info: http://users.telenet.be/bondgistel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.