Geert (56) opent kachelwinkel in Dorpsstraat: “Ook voor biopellets moet je hier zijn”

Geert Aneca poseert fier in zijn toonzaal in de Dorpsstraat.
Benny Proot Geert Aneca poseert fier in zijn toonzaal in de Dorpsstraat.
In de Dorpsstraat 61 in Snaaskerke opent Geert Aneca (56) de Houtkrul. Zijn zaak is gespecialiseerd in klassieke kachels, maar ook pelletkachels en pellets zelf.

Nadat eerder een nieuwe buurtwinkel werd aangekondigd voor volgend jaar, beweegt er opnieuw wat in het Snaaskerkse centrum. “We verzorgen de installatie van de kachel van a tot z”, vertelt Geert. “Ik heb ervaring opgebouwd als schrijnwerker, maar volgde ook verschillende verdiepende opleidingen. Alle kachels voldoen aan de opgelegde normen.” Zo verkoopt Geert ook ‘biopellets’. “Ik werk vooral met de bekende en kwaliteitsvolle merken Prince en Eva Calor. Ja, Snaaskerke is een prima plek om de winkel te openen. Ik ken de streek bovendien erg goed en woon er ook. Naast de winkel heb ik ook mijn atelier.” De Houtkrul is open op dinsdag en donderdag van 18 tot 20 uur en op zaterdag van 14 tot 17 uur. Op woensdag, vrijdag en zondag wordt op afspraak gewerkt. Info: 0485/69.05.56.

De Houtkrul ligt in de Dorpsstraat 61
Benny Proot De Houtkrul ligt in de Dorpsstraat 61Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.