Drugsdealer die in vaart sprong na schietincident, blijft in de cel

Het kanaal Plassendale-Nieuwpoort in Snaaskerke, waarin de Nederlander dook om te vluchten na een schietincident.
Google Street View Het kanaal Plassendale-Nieuwpoort in Snaaskerke, waarin de Nederlander dook om te vluchten na een schietincident.
Een Nederlandse drugsdealer die vorig weekend een nat pak overhield na een schietincident in Snaaskerke, blijft een maand langer in de cel. Dat heeft de Brugse raadkamer vrijdagmorgen beslist.

De Nederlander had zaterdagmiddag in de Sprookjeswijk in Snaaskerke afgesproken met enkele mannen uit het binnenland. Hij verklaarde aan de politie dat het ging om de verkoop van twee gsm’s, maar de speurders denken eerder in de richting van een drugsdeal. De kopers waren evenwel niet van plan te betalen en haalden plots een pistool boven. Het kwam tot een schietincident, waarop de Nederlander wegvluchtte met zijn wagen. Niet veel verder knalde hij op een verlichtingspaal. De man stapte uit en zag geen andere uitweg meer dan in de vaart te springen. Hij raakte uiteindelijk niet gewond en werd door de politie in de boeien geslagen. Zijn belagers konden ontkomen en zijn vandaag nog steeds spoorloos. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.