Zondagslopers organiseren cavawandel- en looptocht voor goed doel

De zondagslopers van Boelare nemen deel aan de 100 km van Kom op Tegen Kanker.
Frank Eeckhout De zondagslopers van Boelare nemen deel aan de 100 km van Kom op Tegen Kanker.
De zondagslopers van Boelare scharen zich volop achter de strijd tegen kanker en lopen op 24 maart 2019 in Antwerpen met twee teams 100 km voor Kom op tegen Kanker.

De 100 km-run voor Kom op tegen Kanker is een uniek loopevenement ten voordele van kankeronderzoek, waarbij de zondagslopers van Boelare minstens 5.000 euro bij elkaar moeten sprokkelen. Dat bedrag gaat integraal naar de strijd tegen de ziekte. De zondagslopers van Boelare steunen kan op verschillende manieren.

“Bij de teamleden zijn er steunkaarten te koop aan 2,5 euro per stuk waarmee leuke tombolaprijzen te winnen zijn. Iedereen is ook welkom op de georganiseerde cavawandel- en looptocht op zaterdag 17 november. Starten kan tussen 14 en 16 uur in de Kortelakestraat aan de vroegere voetbalkantine van Overboelare. Deelnemen kost 15 euro, fles cava inbegrepen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.