Zesdejaars GO! Centrum overnachten op school

De zesdeklassers beleefden een zalige nacht.
Frank Eeckhout De zesdeklassers beleefden een zalige nacht.
De zesdejaars van GO! Centrum Geraardsbergen hebben van dinsdag op woensdag de nacht doorgebracht op school.

Elk jaar organiseren de leerkrachten een sleepover voor de zesdeklassers als afsluiter van hun lagere schoolperiode. ’s Avonds werkten de leerlingen samen om een gezonde maaltijd te bereiden. “Zo werd het groepsgevoel verder aangescherpt", vertelt juf Mieke van het zesde leerjaar. Daarna keken de leerlingen nog naar een film en kregen ze een traktatie van de school. Het werd een zalige nacht op school en ’s ochtends waren alleen maar blije gezichten te bespeuren aan de ontbijttafel.

“Door onze zesdeklassers een sleepover te laten beleven en hen een avondmaal en ontbijt aan te bieden, willen we hen danken voor de leuke tijd die we samen op GO! Centrum doorgebracht hebben. Binnenkort nemen we immers afscheid van hen. Hierdoor willen we een hechte groep creëren en de warmte die op onze school heerst extra in de verf zetten", voegt directeur Stijn Haegeman daar nog aan toe.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.