Treinbegeleider op kerstavond in elkaar geslagen door zwartrijder

Illustratiebeeld.
Photo News Illustratiebeeld.
Aan de treinhalte Appelterre is dinsdagavond, kerstavond, een treinbegeleider hard aangepakt door een zwartrijder.

Die zwartrijder, een twintiger die volgens andere treinbegeleiders wel vaker amok maakt op de lijn Denderleeuw-Geraardsbergen, kwam na een zoveelste betrapping verhaal halen bij het verlaten van de trein. “De collega had de reiziger in kwestie veertien dagen geleden nog een boete gegeven wegens zwartrijden”, luidt het.

De treinbegeleider werd aangevallen en geslagen. “Hij liep twee gebroken tanden, snijwonden en een gebroken pink op waardoor hij kerstavond niet met zijn familie maar op de spoedafdeling doorbracht. Bovendien is hij veertien dagen werk onbekwaam.” Op de lijn Denderleeuw-Ninove-Geraardsbergen zijn wel vaker incidenten. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Guy Soetewey

    Blijkbaar niet de eerste keer, maar ja België het land dat criminelen pampered. Hard werken GEENS.

  • luc vanessa

    en als die man zich verweert dan wordt hij gestraft en de dader gaat meestal vrijuit . Ik zweer u de eerste die met mij probeert , vagen ze bijeen met een vuilblik !

  • MARCEL VAN DEN EYNDE

    Opsluiten dat tuig!