Trappistenbar, vinkenzetting, rommelmarkt en veel muziek: Grimminge Leeft zorgt voor gevarieerd programma

Aan de trappistenbar is het altijd weer dolle pret.
Grimminge Leeft Aan de trappistenbar is het altijd weer dolle pret.
Voor de kermis in dorp heeft Grimminge Leeft een gevarieerd programma opgemaakt. “De trappistenbar, vinkenzetting, tentoonstelling, rommelmarkt en optredens zijn maar enkele van de vele activiteiten”, luidt het.

In de aanloop naar de dorpskermis organiseerde Grimminge Leeft al een autozoektocht en fotowedstrijd. Maar op vrijdag 26 juli (vanavond) wordt de kermis pas echt afgetrapt. “Om 17 uur opent de trappistenbar en het paellakraam. DJ Soudbusters zorgt voor sfeermuziek. Vanaf 18.15 komen de sportievelingen aan hun trekken tijdens de jogging. Doorlopend zijn er optredens. Zaterdag 27 juli is er van 9 tot 10 uur een vinkenzetting op het kaatsplein. In de namiddag tonen de kaatsers daar hun kunstjes. Vanaf 13 uur is er ook een streekproducten- en ambachtenmarkt. Zondag 28 juli start het kermisgebeuren al vroeg met een rommelmarkt. Van 14 tot 17 uur komen de kids aan hun trekken bij Cirkids met hun Kip van Troje. Uiteraard zijn er voor de kinderen ook kermisattracties en springkastelen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.