The Pursuit of Happyness op Werelddag van de Geestelijke Gezondheidszorg

Op 10 oktober, de Werelddag van de Geestelijke Gezondheidszorg, vindt in Cinema Focus de vertoning plaats van The Pursuit of Happyness.
Unknown Op 10 oktober, de Werelddag van de Geestelijke Gezondheidszorg, vindt in Cinema Focus de vertoning plaats van The Pursuit of Happyness.
Op de Werelddag van de Geestelijke Gezondheidszorg vindt in Cinema Focus in Geraardsbergen de vertoning plaats van de ontroerende film The Pursuit of Happyness met Will Smith in de hoofdrol.
 

Over psychische problemen hangt een levensgroot taboe. Hoewel één op de acht of 1,3 miljoen Belgen daarmee wordt geconfronteerd, vindt amper de helft de weg naar de zorgverlening. "Wij brengen elk jaar het vraagstuk van de Geestelijke Gezondheidszorg onder de aandacht van het grote publiek", vertelt schepen van Sociale Zaken en Welzijn David Larmuseau (CD&V). ‘Op die manier willen we er toe bijdragen om dat taboe te doorbreken.’ Het thema is dit jaar samen veerkrachtig. 

De Werelddag van de Geestelijke Gezondheidszorg vindt dit jaar plaats op woensdag 10 oktober. De filmvoorstelling start om 19.30 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.