Speelplein Guustje klaar voor geweldige zomervakantie

Speelplein Guustje is er ook voor tieners.
Frank Eeckhout Speelplein Guustje is er ook voor tieners.
Speelplein Guustje in Geraardsbergen maakt zich op voor een geweldige zomervakantie. “Ook Speelplein Ondersteboven is opnieuw van de partij. Kinderen met een beperking beleven daar een spetterende zomer", zegt schepen van Jeugd Fernand Van Trimpont (CD&V).

Knutselen, voetballen, toneeltjes maken of spelletjes spelen, het kan allemaal op Speelplein Guustje. “Kinderen tussen 2,5 en 6 jaar spelen op kleuterplein. Vanaf 7 jaar schuiven ze door naar het groot plein. Daar hebben we ook een tienerwerking. Tieners tussen 12 en 15 jaar vormen een gezellige groep en zitten op maandag samen met de animatoren om hun planning voor de rest van de week te bespreken. Iedereen is welkom op het Sint-Catharinacollege in de Wegvoeringsstraat", zegt Fernand Van Trimpont.

Ook Speelplein Ondersteboven is opnieuw van de partij. Kinderen met een beperking beleven daar een spetterende zomer. Zij spelen in Bubao De Mozaïek in de Boelarestraat. Overtuigd? Schrijf je dan snel in via www.reservaties.geraardsbergen.be. Vanaf nu kan je ook online betalen. Geen file meer aan de inschrijvingstafel want wie op voorhand inschrijft mag de rij voorbij lopen. Het speelplein opent haar deuren van 1 tot 19 juli en van 5 tot 23 augustus. Meer info op www.giesbaargsejeugd.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Elisabeth Van Der Hauwaert

    Kinderen een hele vakantie op een grauwe speelplaats en tussen oude schoolgebouwen opsluiten en oorverdovend lawaai laten maken, met geliefkoosde muziek voor de monitoren én dat terwijl de stad over zoveel groene en rustige mogelijkheden beschikt, o.a. nu de locatie van de gesloten zwemdok (de oudste van Vlaanderen!) met alle voorzieningen! Neen, liever omwonenden terroriseren en hun rust verstoren! Wanbeleid in deze failliete stad tot en met! Beschamend!