Sp.a Geraardsbergen organiseert opnieuw groepsaankoop stookolie

Sp.a Geraardsbergen organiseert opnieuw een groepsaankoop voor stookolie.
Frank Eeckhout Sp.a Geraardsbergen organiseert opnieuw een groepsaankoop voor stookolie.
Sp.a Geraardsbergen organiseert nog tot maandag 7 oktober zijn jaarlijkse groepsaankoop stookolie. “Door allemaal samen stookolie aan te kopen kan je jaarlijks tot honderden euro’s besparen”, zegt organisator Emma Van der Maelen.

Sp.a Geraardsbergen gelooft sterk in de kracht van groepsaankopen. “Iedereen krijgt dezelfde prijs per liter, ongeacht de grootte van de bestelling. Vorig jaar konden we zo een korting van 139 euro krijgen op een bestelling van 1.000 liter”, weet Emma Van der Maelen. Nieuw dit jaar is de online tool om je in te schrijven. “Surf naar www.samensterker.be/oost-vlaanderen en selecteer de mazoutactie om je in te schrijven. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de mensen die geen internet hebben. Om hen bij te staan, hebben we een inschrijfmoment voorzien op zondag 6 oktober van 10 tot 12 uur in zaal Sint-Bavo op de Hoge Buizemont”, geeft Van der Maelen nog mee. De minimumafname bedraagt 500 liter.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.