Skatehappening op de plage lokt 150 skaters

Ruim 150 skaters zakten af naar het evenement.
Frank Eeckhout Ruim 150 skaters zakten af naar het evenement.
Meer dan 150 skaters zakten naar de plage voor de skatehappening van Everything Else en Raion. 

“We begonnen in de voormiddag met een initiatie voor beginners, want we vinden het belangrijk om ook nieuwe jonge skaters aan te trekken”, zegt initiatiefnemer Michaël De Winne. “Eindigen deden we met enkele mooie demo’s van gevorderde skaters. Dankzij de sponsors werden mooie prijzen voorzien en werd de dag op een mooie manier afgesloten. Het was ook fijn om te zien dat vele mensen even kwamen kijken om onze skatekunsten te bewonderen."

Dit skate-evenement werd ondersteund door de jeugddienst van de stad. "Jongeren die jeugdcultuurprojecten willen organiseren, kunnen hiervoor aankloppen bij de jeugddienst. De skatecultuur is een belangrijke jeugdcultuurgroep. Dat merkte je zondag aan de hoge opkomst van Geraardsbergse skaters", voegt schepen van Jeugd Fernand Van Trimpont (CD&V) daar aan toe.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.