Radio Mfm trekt erop uit

Radio Mfm was vorig jaar ook te gast in Overboelare.
Frank Eeckhout Radio Mfm was vorig jaar ook te gast in Overboelare.
De dj’s van Radio Mfm trekken op zaterdag 27 juli naar Grimminge waar ze tussen 13 en 18 uur live te horen zijn vanop de Gour’Mont Streekproducten- en ambachtenmarkt. 

De dj’s van Mfm komen met tal van gasten en uiteraard zomerse muziek naar Grimminge. Ook op zondag 4 augustus zijn de radiomakers op tournee. Dan staan ze op het vliegveld in Overboelare voor de opendeur van het Vlaams Zweefvliegcentrum Phoenix. Ze praten er met de organisatoren en tal van andere gasten. Je kan de dj’s ter plaatse een bezoekje brengen of alles volgen via de frequenties FM 107.6 (vanuit Zottegem, Vlaamse Ardennen/Denderstreek), FM 105.6 (regio Brakel-Vlaamse Ardennen) en FM 107.2 (Regio Oosterzele-Land Van Rhode) of via de webstream op www.radiomfm.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.