Opnieuw ongeval op Astridlaan, dit keer op kruispunt De Zonnebloem

Kruispunt De Zonnebloem was door het ongeval deels versperd.
Facebook Kruispunt De Zonnebloem was door het ongeval deels versperd.
Na de twee zware ongevallen op de Astridlaan het voorbije weekend gebeurde donderdagavond alweer een ongeval op die weg.

Dit keer botsten twee wagens ter hoogte van de verkeerslichten aan de Lidl op kruispunt De Zonnebloem in Nederboelare. Een bestuurder raakte licht gewond, maar de materiële schade was opnieuw aanzienlijk. Een wagen raakte onherstelbaar beschadigd.

De brandweer kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen. De politie regelde het verkeer, maar dat was in het donker en met het regenweer allesbehalve een eenvoudige klus. Het ongeval veroorzaakte dan ook flink wat hinder op de drukke steenweg.

Vrijdagavond gebeurde op dezelfde baan op het kruispunt Vier Wegen nog een frontale aanrijding. Een chauffeur moest door de brandweer bevrijd worden vooraleer hij zwaargewond naar het ziekenhuis werd overgebracht. Zaterdagnamiddag werd op nagenoeg dezelfde plek een fietser aangereden. Die overleefde het ongeval niet.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eddy Michiels

    Voor de rest geen probleem. Een leek weet dat aan de 4-wegen enkel verkeerslichten een oplossing zijn maar ja, er moeten er waarschijnlijk hun zakken weeral vullen. Zal goed bestudeerd geweest zijn door architecten, verkeersdeskundigen,..... en nog meer van dat soort specialisten. Kostenplaatje kennen we beter niet voor iets dat totaal geen nut heeft, maar ondertussen waren ze wel dikbetaald bezig.