Oeps foutje: Vrachtwagenchauffeur rijdt zich vast in kouterbaantje

De chauffeur kwam met zijn vrachtwagen vast te zitten in het kouterbaantje.
Facebook De chauffeur kwam met zijn vrachtwagen vast te zitten in het kouterbaantje.
Een vrachtwagenchauffeur heeft zich vrijdagnamiddag serieus in nesten gewerkt in de Renskouter in de Geraardsbergse deelgemeente Viane.

De chauffeur was de Renskouter ingereden ter hoogte van MPI Viane. Die weg leidt naar buurgemeente Galmaarden. Aan het begin van de Renskouter staat nochtans een verkeersbord die een beperkte hoogte voor vrachtwagens aanduidt, want even verderop is er een brug. De chauffeur negeerde het bord en toen hij het brugje in de verte zag opduiken, besloot hij rechtsomkeer te maken. Bij het draaien liep het echter helemaal fout en kwam te vrachtwagen vast te zitten in de kouters. Hoe de chauffeur uiteindelijk is weggeraakt, is niet geweten. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Katrien Ledegen

  @MYRTHE PASS, beste mevr, Prijs u gelukkig dat er nog mensen zijn die de ondankbare job van chauffeur nog willen beoefenen, want hoe denkt u dat uw geliefde boodschapjes in de winkels zullen geraken? Dankzij de NCC Enterprise en Scotty? En dank u alvast om niet alle chauffeurs over dezelfde kam te scheren! Nogmaals het bewijs van ongeredeneerde egoisme en onwetendheid!

 • Dominique Ryngaert

  Er is ook veel verschil in chauffeurs ...amai zeg

 • MYRTHE PASS

  En wat doet een 3,5-tonner daar? Zocht de chauffeur een sluipweg? Het is verschrikkelijk hoeveel vrachtwagens er op de wegen rijden en zij houden het gewone verkeer op.

 • Gaston FOUBERT

  Leve de GPS. Heb vorig jaar ook al een grote vrachtwagen bij het inrijden van de Renskouter er op gewezen dat hij niet onder het brugje zou geraken en hem achteruit de straat uit geholpen.