Mobiele fruitpers in De Helix

Laat je fruit persen in de Helix.
Frank Eeckhout Laat je fruit persen in de Helix.

Breng op zondag 7 oktober je fruit naar De Helix in Grimminge en de mobiele fruitpers uit Zevergem maakt van je fruitoogst een heerlijk sap.

Je fruit wordt gewassen, vermaald, geperst, kortstondig gepasteuriseerd op minimum 80 graden Celsius en verpakt in een 5-liter bag-in-box terwijl je wacht. Zo weet je zeker dat het jouw sap is. 7 kilo fruit levert ongeveer 5 liter sap op, dat in een gesloten verpakking minstens 1 jaar houdbaar blijft. Eens geopend blijft het nog tot 2 maanden houdbaar.

Inschrijven kan via info@appelperslerouge.be of op het nummer 0475/26.24.80. Meer info op www.appelperslerouge.be. Afspraken kunnen van 9 uur tot 17 uur.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.