Meisjes van chiro Sint-Bartel sturen leuk bedankingskaartje vanop kamp naar burgemeester

De meisjes schreven een bedankingskaartje naar de burgemeester.
Frank Eeckhout De meisjes schreven een bedankingskaartje naar de burgemeester.
De meisjes van chiro Sint-Bartel uit Geraardsbergen hebben vanop kamp een leuk bedankingskaartje gestuurd naar burgemeester Guido De Padt. “Een kleine attentie die veel deugd doet", reageert De Padt.

Met 172 zijn ze op kamp in Geel, de meisjes van chiro Sint-Bartel. En dat kamp wordt er eentje om in te lijsten. Libelle.be trakteerde hen op een fantastisch kampfeestje met een DJ, een caravan, kaartjes en heel veel lekkers. En Siska Schoeters kwam een dagje mee aardappelen schillen. Zonder de steun van het stadsbestuur was het kamp er misschien nooit gekomen en dat weten de meisjes te waarderen. “Dankzij de stad kunnen wij dit blijven waarmaken. Merci! We hopen in de toekomst op dezelfde steun", schrijven ze. Burgemeester Guido De Padt is blij met het kaartje. “Dat is heel attent van hen. Naast andere jeugdtoelagen, geeft ons bestuur specifieke subsidies voor kampwerking en kampvervoer. Dat bedraagt ongeveer 2.000 euro. Voor alle jeugdverenigingen samen gaat het over om en bij de 9.000 euro kampsubsidies", zegt De Padt. De chiro zelf betaalt 90% van de kampkosten met eigen middelen.

Siska Schoeters kwam helpen met het schillen van de aardappelen.
Chiro Sint-Bartel Siska Schoeters kwam helpen met het schillen van de aardappelen.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ringo van der pulst

    vandaag zijn de jongens aan de beurt.Ik wens hen een denderend kamp toe.