Lijsttrekkers debatteren over toekomst stad

Alle kopstukken waren aanwezig op het debat.
Frank Eeckhout Alle kopstukken waren aanwezig op het debat.
Het GO! Atheneum Geraardsbergen heeft de lijsttrekkers van alle politieke partijen uitgenodigd die nu campagne voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in Geraardsbergen. 

De leerlingen van het zevende jaar BSO en de leerlingen uit ‘Humane Wetenschappen’ kregen met burgemeester Guido De Padt (Open VLD), Fernand Van Trimpont (CD&V), Emma Van Der Maelen (SP.A), Johan Piron (N-VA), Patrick Franceus (Groen), Hans De Gent (Vlaams Belang) en Nick Dobbelaere (PVDA) alle lijsttrekkers over de vloer.

Mobiliteit, veiligheid en kinderarmoede waren de drie hoofdthema’s waarover vrank en vrij gediscussieerd werd. Het debat werd volledig gemodereerd door de leerlingen, die streng de tijd in het oog hielden en ervoor zorgden dat elke partij evenveel aan bod kon komen. Het debat werd opgenomen en is te zien op de website van de school.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.