Kurt Demey bengt theatervoorstelling met thrillergehalte

Kurt Demey verbaast de toeschouwers in ‘Cerebro’, de theatervoorstelling met thrillergehalte.
RV Kurt Demey verbaast de toeschouwers in ‘Cerebro’, de theatervoorstelling met thrillergehalte.
Kurt Demey brengt op zaterdag 12 oktober om 20 uur een theatervoorstelling met een hoog thrillergehalte in het Arjaantheater in Geraardsbergen.

Rode boom houdt na twee geslaagde doortochten opnieuw halt in Geraardsbergen. Na zijn verbluffende show ‘Ongekende Evidenties’, waarmee hij iedere toeschouwer in het Arjaantheater met verbazing deed verstommen, is het tijd voor een volgende halte: Cerebro. In Cerebro krijg je de kans om jouw psychologische en fysieke grenzen te verleggen. Cerebro leert de toeschouwers hun limieten te kennen: het is een uitdaging, een spel, een gesprek, maar ook een waarschuwing. Wat als jij zelf de mentalist wordt? Wat als je meer kan dan je ooit hebt durven dromen? Wat als je de ervaring toelaat? De bezieler achter Rode Boom, Kurt Demey opent nog maar eens de ogen van het publiek.

Voor tickets en info kan je terecht bij CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, op het nummer 054/43.72.61, via mail naar ccdeabdij@geraardsbergen.be of op www.ccdeabdij.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.