Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen trakteert op lichtklassieke muziek en kerstmuziek

De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen trakteert tijdens het benefietconcert op licht klassieke muziek en kerstmuziek.
Frank Eeckhout De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen trakteert tijdens het benefietconcert op licht klassieke muziek en kerstmuziek.
De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen trakteert het publiek tijdens een benefietconcert in het Arjaantheater in Geraardsbergen op licht klassieke muziek en kerstmuziek.

Op donderdag 20 december om 20 uur kan je in het Arjaantheater het benefietconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen bijwonen. De opbrengst gaat deze keer naar het Rode Kruis Geraardsbergen-Lierde.  De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen geniet sinds haar oprichting in 1832 internationale faam als harmonieorkest en cavalerie-trompetterorkest, en staat sinds 2008 onder leiding van commandant Kapelmeester Yves Segers. Hij volgde les bij grootmeesters zoals Norbert Nozy, Lucas Vis, Bart Bouckaert en Silveer Van den Broeck. De rol van soliste is weggelegd voor de sopraan Emilie De Voght. 

Emilie mocht dit jaar samen met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen voor koning Filip I van België het paleisconcert ter gelegenheid van de herdenking van de Grote Oorlog op 11 november verzorgen. Tickets kosten 23 euro en kan je reserveren bij CC De Abdij, Abdijstraat 10, 9500 Geraardsbergen, op het nummer 054/43.72.61, via mail naar ccdeabdij@geraardsbergen.be of via www.de-abdij.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ringo van der pulst

    Trakteren is in principe gratis en dan kan je nog steunen wat je wil.Als ik wil gaan met mijn vrouw kost mij dat 46 euro en die is moeilijk.Ander meer begoeden kunnen dan ook gaan en meer doneren.Dat noem ik warme werken.