Heraanleg Edingseweg (N495): Vianeplein dicht vanaf 10 januari

De werken op de Edingseweg duren tot eind februari.
Frank Eeckhout De werken op de Edingseweg duren tot eind februari.
Op donderdag 10 januari start een nieuwe fase van de heraanleg Edingseweg (N495) op grondgebied Geraardsbergen en gaat het Vianeplein dicht. 

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is sinds 13 november gestart met de heraanleg van de Edingseweg vlakbij het Vianeplein in de Geraardsbergse deelgemeente Viane. De heraanleg van Vianeplein gebeurt in opdracht van de stad Geraardsbergen. Het Agentschap Wegen en Verkeer staat in voor een grondige heraanleg van de Edingseweg, die langs het Vianeplein loopt.

Tussen 10 januari en 8 februari gaat het Vianeplein dicht en rijdt het autoverkeer om in beide richtingen. Het verkeer wordt omgeleid via Herne (N255) en Galmaarden (N272). Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werfzone blijven passeren. Tijdens deze fase van de werken wordt een pendelbus ingelegd. Deze rijdt elke weekdag tijdens de spitsuren tussen het Vianeplein en het station van Moerbeke.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.