Gedichtenwedstrijd 'Kinderwensen uit oorlogsgebied’

De Cultuurraad organiseert opnieuw een gedichtenwedstrijd.
Stad Geraardsbergen De Cultuurraad organiseert opnieuw een gedichtenwedstrijd.
De Cultuurraad van Geraardsbergen roept alle inwoners, ook scholieren en studenten, op om een korte tekst of een gedicht te schrijven met als thema ‘Kinderwensen uit oorlogsgebied’.

Een jury, samengesteld uit leden van de Raad van Bestuur van de Cultuurraad, zal een winnende tekst of gedicht selecteren. Dat gedicht wordt  tijdens de herdenkingsplechtigheid op 11 november voorgedragen. Er zijn twee categorieën: jeugd en volwassenen. De winnaar uit elke categorie wordt beloond met een waardebon van 50 euro. Tekst of gedicht moet ten laatste op vrijdag 25 oktober bezorgd worden aan de Cultuurdienst, Infokantoor Visit Geraardsbergen (elke dag open van 10 tot 17 uur), Markt z/n, 9500 Geraardsbergen of digitaal via cultuur@geraardsbergen.be met een duidelijke vermelding van naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en mailadres. Plagiaat is uiteraard niet toegestaan. De viering gebeurt in samenwerking met de lokale lagere scholen en Wings of Memory.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.