Film! meer dan 20 activiteiten in de Kunstacademie

Tijdens een projectweek tonen de leerlingen van de Kunstacademie wat ze geleerd hebben.
Frank Eeckhout Tijdens een projectweek tonen de leerlingen van de Kunstacademie wat ze geleerd hebben.
Concertavond met filmmuziek, theatervoorstelling voor kinderen, dansvoorstellingen, expo’s, lezingen, films, workshop DADA in de DOKA, awardshow met rode loper. De leerlingen van Kunstacademie Geraardsbergen nodigen je tijdens hun projectweek uit in de Kunstacademie en op locatie.

Dit schooljaar organiseert de Kunstacademie FILM!, een projectweek van zaterdag 4 tot en met zondag 12 mei, waarin heel veel leerlingen van de Kunstacademie op een podium in de stad laten zien waaraan ze dit schooljaar gewerkt hebben in muziek, woord, dans, beeld of circus. Op zaterdag 4 mei is er in de kerk aan de Reep een concert van concertband Cecilia in samenwerking met de leerlingen. Op maandag 6 mei is er overdag het slotmoment van De Bestorming, een jaarlijkse samenwerking met de basisscholen van Geraardsbergen. Dit jaar komen de kinderen naar een schoolvoorstelling in de theaterzaal en volgen ze een interactieve drama-workshop door een van de docenten. Op vrijdag 10 mei is er een gala-avond met rode loper, concerten, dans, een photobooth en de uitreiking van awards aan leerlingen per categorie in JC De Spiraal. Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei zijn er verschillende dansvoorstellingen in het Arjaantheater en Danscollage in de Kunstacademie.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.