Elektriciteitspaal dwars over straat nadat vrouw controle over stuur verliest

De afgebroken elektriciteitspaal belandde dwars over de Aalstsesteenweg.
Repro Moreau De afgebroken elektriciteitspaal belandde dwars over de Aalstsesteenweg.
De Aalstsesteenweg N460 tussen Ninove en Geraardsbergen was maandagavond ter hoogte van Idegem een hele tijd versperd nadat een elektriciteitspaal na een aanrijding dwars over de weg kwam te liggen.

De elektriciteitspaal brak omstreeks 19 uur af nadat een vrouwelijke bestuurder die richting Ninove reed om onduidelijke redenen de controle over het stuur van haar Peugeot 306 SW verloor. Daarop ging haar wagen uit de bocht en belandde hij tegen de verlichtingspaal. Door de klap brak die paal af en kwam hij tussen Grijsdauwe en het kruispunt met Varingstraat, Heirweg en Kulvestraat dwars over de Aalstsesteenweg te liggen.

De vrouw kon op eigen kracht haar wagen verlaten. Ze geraakte slechts licht gewond. Passanten en omwonenden dienden de vrouw de eerste zorgen toe in afwachting van aankomst van brandweer- en ziekenwagenpersoneel. Ze werd voor verdere verzorging naar het ziekenhuis gevoerd.  Fluvius, het vroegere Eandis, stuurde technici ter plaatse om voor de herstellingen te zorgen. Voor het verkeer was een hele poos geen doorgang mogelijk.

De lichte bocht is voor wel meer bestuurders verraderlijk. Volgens buurtbewoners is het al de derde keer in enkele weken dat op nagenoeg dezelfde plek een ongeval gebeurt.

De afgebroken elektriciteitspaal belandde dwars over de Aalstsesteenweg.
Repro Moreau De afgebroken elektriciteitspaal belandde dwars over de Aalstsesteenweg.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.