Eerste schooldag begonnen met lekker ontbijt en speech van directeur

De leerlingen begonnen het nieuwe schooljaar met een ontbijt.
Frank Eeckhout De leerlingen begonnen het nieuwe schooljaar met een ontbijt.

Op het GO! Atheneum Geraardsbergen zijn de leerlingen getrakteerd op een smakelijk ontbijt dat werd aangeboden door ‘De Vriendenkring’.

Er waren chocoladekoeken en croissants, al was het vooral de speech van directeur Brecht Persoons die indruk maakte. De directeur vertelde dat het Atheneum dit jaar weer alles zet op kwaliteitsvol onderwijs met de kernwaarden respect, openheid, betrokkenheid en kritisch denken verankerd in alle regels, normen en waarden. Omdat de mening van de leerlingen zo belangrijk is en ze ook gehoord moeten worden, werd er een nieuwe extra leerlingenbegeleider aangesteld die het welbevinden van iedere leerling zal ondersteunen. "Voor de nieuwe leerlingen op onze school is het steeds even aanpassen aan de grote gebouwen, de grote groep leerlingen en de nieuwe omgeving, maar het Atheneum doet er alles aan zodat iedereen zich zo snel mogelijk thuis voelt", sprak directeur Brecht Persoons.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.