De Warmste Fuif met Netsky in jeugdhuis De Ressort

Simon Haegeman en Tibo De Glas van Jeugdhuis De Ressort in Geraardsbergen zijn erin geslaagd Netsky te strikken voor hun 'Party for Life'.

"Het is ronduit schitterend dat we zo'n internationale dj-set naar Geraardsbergen halen. Samen met de mensen van het jeugdhuis maken we er gegarandeerd een topfeestje van", glunderen beide organisatoren. Om 18.30 uur start het feestje met een kerstmarkt op de parking van het jeugdcentrum. Vanaf 21 uur verhuist alles naar binnen met optredens van Bayan en Portland. Never, Everlake en Man of Luma warmen de aanwezigen dan op in afwachtingen van de komst van Netsky. Die start zijn dj-set om 1 uur. De inkomprijs bedraagt 3,5 euro, maar het heeft geen zin om naar Geraardsbergen af te zakken zonder ticket want er worden maar 400 personen toegelaten. Schepen van Jeugd Fernand Van Trimpont is fier dat de twee Geraardsbergse jongeren deze wedstrijd winnen. Het is tof dat de jeugdcultuurprojecten hun vruchten afwerpen. En ook een pluim op de hoed van een schitterende jeugddienst die dagdagelijks ons jeugdbeleid gestalte geeft", reageert hij.

De opbrengst van deze Warmste Fuif gaat integraal naar De Kleppe in Brakel. Zij bieden een vakantiehuis aan voor iedereen en ook voor mensen met beperkingen op alle mogelijke vlakken. (FEL)

Simon en Tibo, hier op de foto met presentator Vincent Byloo, hoorden het nieuws bij Studio Brussel.
Frank Eeckhout Simon en Tibo, hier op de foto met presentator Vincent Byloo, hoorden het nieuws bij Studio Brussel.