Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke brengen ‘Adela en Helena’

Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke brengen het ontroerende ?Adela en Helena? in het Arjaantheater
Unknown Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke brengen het ontroerende ?Adela en Helena? in het Arjaantheater
Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke brengen op vrijdag 28 september het boeiende relaas van Adela en Helena ontroerend tot leven op de planken in het Arjaantheater in Geraardsbergen.

Het verhaal naar tekst van Kris Van Steenberge, speelt zich af in de eerste helft van de vorige eeuw. Enkele vrouwen zijn onderweg, op de vlucht uit angst voor oorlog. Op een tocht vol goede hoop. Ze doorkruisen Europa en komen aan op de plek waar ze oud zullen worden. 

Tickets kosten 18 euro en zijn te reserveren via CC de Abdij, Abdijstraat 10, in Geraardsbergen, op het nummer 054/43.72.61, via mail naar ccdeabdij@geraardsbergen.be of via www.de-abdij.be. Wie wil, kan vooraf ook aansluiten bij de gratis theaterinleiding die om 19.15 uur van start gaat.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.