CD&V Geraardsbergen steunt Tournée Pédale

CD&V Geraardsbergen roept iedereen op om van 6 tot 26 mei deel te nemen aan Tournée Pédale.
Frank Eeckhout CD&V Geraardsbergen roept iedereen op om van 6 tot 26 mei deel te nemen aan Tournée Pédale.
CD&V Geraardsbergen roept iedereen op om van 6 tot 26 mei deel te nemen aan Tournée Pédale en zo veel mogelijk de fiets te nemen in plaats van de auto. 

“Hoe handig onze auto ook is, autogebruik heeft ook zijn nadelen. Stress in het verkeer, dure tankbeurten en vooral verstikkende uitlaatgassen die onze lucht steeds ongezonder maken. Propere lucht speelt een belangrijke rol, maar daarnaast is ook beweging van essentieel belang om de gezondheid van je lichaam en geest te garanderen. Laat de auto dus even aan de kant staan en spring op de fiets", roepen de mandatarissen op.

Je verplaatsen op een gezondere manier hoef je niet alleen te doen. Voor een maximaal effect trekt Tournée Pédale met zo veel mogelijk mensen samen ten strijde tegen ongezonde lucht in Oost-Vlaanderen. En dus ook in Geraardsbergen. “Als deelnemer maak je bovendien kans om mooie prijzen te winnen, zoals een weekend in Kopenhagen, een wandelweekend in de Ardennen, hippe gepersonaliseerde fietsen, een luchtballonvaart, een fietstocht in Parijs en nog veel meer", zegt gemeenteraadslid en fervent fietser Herman D’Hondt. 

Inschrijven kan via www.tourneepedale.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.