Bromfietser zwaargewond na aanrijding met bestelwagen: dader pleegt vluchtmisdrijf

Politie Geraardsbergen/Lierde bracht het parket op de hoogte van de feiten.
Frank Eeckhout Politie Geraardsbergen/Lierde bracht het parket op de hoogte van de feiten.
In de Klakvijverstraat in Grimminge raakte een bromfietser zwaargewond na een aanrijding met een bestelwagen. De dader liet het slachtoffer liggen en sloeg op de vlucht.

Het ongeval gebeurde woensdagnamiddag omstreeks 14.30 uur ter hoogte van het kruispunt van de Klakvijverstraat en de Rijtestraat in de Geraardsbergse deelgemeente Grimminge. De bromfietser, een zeventiger die in de buurt woont, liep bij het ongeval zware verwondingen op aan het been en het hoofd maar verkeert niet in levensgevaar. 

De lokale politie kwam ter plaatse en gaf het onderzoek door aan parket van Oudenaarde. Het onderzoek naar de dader is nog aan de gang.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Willy De Gieter

    Dat is iets wat waarschijnlijk vier maand geleden is gebeurd, want zolang soort het voor de politie van Geraardsbergen iets doorgeeft aan het parket. En het parket van Oudenaarde stuurt dan na zes maand een brief naar het slachtoffer om te zeggen dat ze alle nodige onderzoeksdaden hebben gesteld, maar dat ze de dader niet hebben kunnen vinden en dat de zaak wordt geseponeerd. Enfin, zo is het bij mij toch gegaan...