Brasserie Anso gelauwerd op Hospitality Awards 2019

Annick en Nadia zijn blij met de erkenning.
Frank Eeckhout Annick en Nadia zijn blij met de erkenning.
Brasserie Anso op de Markt in Geraardsbergen is op de Hospitality Awards in Schelle uitgeroepen tot tweede ‘Beste Klantvriendelijkste Belgische Brasserie’. Daarnaast behaalde Anso ook de tweede plaats in de categorie ‘All-over Award voor Beste Personeelsteam’.

Chef Annick Roeland (42) staat al negen jaar achter het fornuis in brasserie Anso. Zij baat de zaak samen uit met haar partner Nadia De Groote (38) die zich ontfermt over de bar en de zaal. “We leven echt wel voor onze zaak. We doen er dan ook alles aan om het de klanten naar hun zin te maken en een onvergetelijk bezoek te geven”, vertellen Annick en Nadia.

Vorig jaar nog werd Anso uitgeroepen tot beste klantvriendelijkste Belgische brasserie maar dat kan de pret niet bederven. “Deze tweede plaats is een bevestiging van onze inzet. Wij zijn bijzonder trots op beide prijzen. Wij willen ook ons personeel bedanken voor de inzet en klantvriendelijkheid want ook zij dragen bij tot het succes van onze zaak", zeggen Annick en Nadia.

De prijs krijgt een speciaal plekje in de brasserie.
Frank Eeckhout De prijs krijgt een speciaal plekje in de brasserie.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.