Bonbonne Gaas steunt Music For Life met eerste single

Bonbonne Gaas, met leden uit Geraardsbergen en Lierde, brengt een cd uit ten voordele van Ter Kleppe.
Foto Ronny De Coster Bonbonne Gaas, met leden uit Geraardsbergen en Lierde, brengt een cd uit ten voordele van Ter Kleppe.
Muziekband Bonbonne Gaas brengt in het kader van Music For Life een cd-single op de markt. De opbrengst gaat naar Zorgvakanties De Kleppe in Everbeek.

Studio Brussel organiseert De Warmste Week, waarbij iedereen een actie op het getouw kan zetten voor 'Music For Life'. Bonbonne Gaas, een groep met muzikanten uit Zottegem, Lierde en Geraardsbergen, springt mee op de kar van het goede doel. "We hebben een kerstsingle opgenomen. 'Skireis', heet die. De opbrengst van de verkoop van die cd schenken we aan Zorgvakanties De Kleppe in Everbeek", vertelt Stefaan De Neve van Bonbonne Gaas. Zorgvakanties De Kleppe is een initiatief van de pluralistische organisatie 'De Overmolen'. Die ontwikkelt innovatieve projecten op vlak van welzijn en wonen, in de strijd tegen armoede. "Wij werken vanuit de overtuiging, dat een deugddoende vakantie een belangrijke voorwaarde is voor een goede levenskwaliteit. Dat geldt voor iedereen, ook voor personen met financiële, fysieke, psychische of mentale beperkingen", vat coördinator Robin Ronsyn het werk van De Kleppe samen. De cd-single kost 5 euro en is te verkrijgen via de website www.bonbonnegaas.be. Daar vind je ook een lijst met verkooppunten. Als extraatje kan je ook genieten van een tweede nummer 'Ik ben hip'. (DCRB)