Actieve rekrutering door vijf grootste bewakingsfirma’s bij leerlingen Maatschappelijke Veiligheid van GO! Atheneum Geraardsbergen

De leerlingen kunnen na deze bewakingsdag meteen solliciteren.
Frank Eeckhout De leerlingen kunnen na deze bewakingsdag meteen solliciteren.
SERIS Security, G4S, Securitas, Trigion Security en MAAT Security recruteren actief leerlingen Maatschappelijke Veiligheid in het GO! Atheneum Geraardsbergen.

Atheneum Geraardsbergen organiseerde een ‘bewakingsdag’ voor de leerlingen uit de richting ‘Maatschappelijke Veiligheid’. Vijf grote bewakingsfirma’s kwamen hun bedrijf voorstellen en vertelden over de vacatures die momenteel beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Alle sessies werden op een originele manier ingekleed met zodat de leerlingen realistische en diepgaande kennis verwierven over hun verschillende toekomstmogelijkheden.

De leerkrachten Bewaking benadrukken het belang van deze dag: ”De leerlingen kunnen na deze bewakingsdag meteen solliciteren op onze school voor de functies die voorgesteld werden door de bedrijven. Deze studierichting biedt werkzekerheid en heel veel toekomstperspectieven. Veel leerlingen zullen na deze actieve rekrutering dan ook terugkeren met een contract en een nieuwe uitdaging.”

De leerlingen kunnen na deze bewakingsdag meteen solliciteren.
Frank Eeckhout De leerlingen kunnen na deze bewakingsdag meteen solliciteren.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.