Zware brand vernielt woning op Antwerpsesteenweg

In de Antwerpsesteenweg in Oostakker is vanochtend om 9.35 uur een brand ontstaan in het huis aan het kruispunt met de Orchideestraat en de Groenstraat. De woning raakte zwaar beschadigd.

De brand ontstond vanochtend om 9.35 uur, de oorzaak lag waarschijnlijk bij een matras die vuur had gevat. De brandweer snelde ter plaatse, en de Antwerpsesteenweg werd tijdens de bluswerken afgesloten. Het huis aan het kruispunt met de Orchideestraat en de Groenstraat raakte zwaar beschadigd door de vol ontwikkelde dakbrand. De vlammen sloegen door de dakramen. Het betreft een woning die leeg stond en gekraakt werd. Drie personen die in de woning aanwezig waren toen het vuur ontstond, zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond 11.15 uur was de rijbaan terug vrij voor het verkeer.

De vlammen kwamen metershoog door de dakramen.
Jeffrey Dujardin De vlammen kwamen metershoog door de dakramen.
De brandweer gaat het vuur met man en macht te lijf.
Jeffrey Dujardin De brandweer gaat het vuur met man en macht te lijf.
De schade door de brand is zwaar. Antwerpsesteenweg Oostakker
Jeffrey Dujardin De schade door de brand is zwaar. Antwerpsesteenweg Oostakker3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • YORICK DAUWE

    De daders zijn gekend dus na verzorging ze laten verschijnen voor de onderzoeksrechter of mag dat niet van het tolerante linkse stadsbestuur???

  • Jan Van Gent

    Ze hebben ze toch naar het ziekenhuis gebracht , dus kunnen ze toch nadien direct naar de nieuwe wandeling voor brandstichting van een andermans eigendom? Of gaan ze die terug laten lopen zonder ook nog ziekenhuiskosten aan te rekenen.

  • patrick brom

    alles weeral iemand die zijn eigendom kwijt is door de krakers het is veel verbeterd in gent he ,wie gaat voor de kosten opdraaien juist de eigenaar